Våre ambassadører

Hjelper oss å spre ordet
SIVHs ambassadørnettverk

Sammen sprer vi ordet

Sykehuset i våre hender handler om én ting: Hente inn nok penger til å finansiere kostbart, medisinskteknisk utstyr til Stavanger Universitetssjukehus. Da trenger vi å få ut budskapet til flest mulig. Det får vi hjelp til av vårt ambassadørnettverk, ledet av Kari Feldt.

Slik virker det

Dette innebærer ambassadørskap i SIVH

1

Du listes opp som ambassadør

Alle SIVH-ambassadører listes opp på nettsiden vår. Vi blir også glade om du legger inn ambassadørskapet på din CV, i din LinkedIn-profil og andre sosiale medier – også videre.

2

Du sprer ordet – når du kan

Når anledningen byr seg, håper vi du nevner Sykehuset i våre hender. Kanskje jobben skal plassere noen sponsormidler, eller du er med å arrangere noe hvor det kan samles inn penger til en god sak?

3

Du deltar på ambassadørtreff

Et par ganger i året arrangerer vi ambassadørtreff. Her presenterer styret og representanter fra sykehuset neste innsamlingsobjekt. Sammen brainstormer vi rundt hvordan vi kan nå innsamlingsmålet.

4

Du har ingen forpliktelser

Ambassadørskapet er frivillig, og vi vil aldri kreve noe av våre ambassadører. Det eneste vi ber om er at du snakker positivt om SIVH når sjansen byr seg, og stiller på treffene våre om det passer.

Vinn-vinn for alle parter

Dette gir SIVH deg

Vi er en frivillig stiftelse som hundre prosent drives på dugnad. Likevel er det flere positive ting ved å engasjere deg aktivt i saken til Sykehuset i våre hender.

 • Du gjør en forskjell for folk i Rogaland
 • Du gjør en forskjell for ansatte ved SUS
 • Du er med å redde og forbedre liv
 • Det er positivt for CV-en din
 • Du får erfaring med frivillig arbeid

Sagt av ambassadørene

 • Ikke alle har mulighet eller tid til å reise langt av sted for å få behandlingen de sårt trenger. Derfor er det viktig for meg å bidra som ambassadør. Det er fint å vite at jeg personlig er med å bidra til et bedre helsetilbud her i regionen.

  Anette Thorsen
  Truper
 • Jeg liker å hjelpe mennesker som virkelig trenger det. Å kunne bidra til å øke bevisstheten rundt betydningen av sykehus og helsevesen gir meg muligheten til å gjøre en positiv forskjell.

  Dagfinn Solvik-Olsen
  Anko
Våre budbringere

SIVHs ambassadører

Kari Feldt
EIK Management
Anette Thorsen
Truper
Hallvard Eidem
Clemco Norge
Bjarne Bendixen
Konciv
Vivian Camilie Saghbini
Humano Rekruttering
Anne Tyldum Bruvik
Lærdal Medical
Dagfinn Solvik-Olsen
Anko
Ronny Fiuren
Forus
Siri Søyland
SpareBank 1
Morten Helgaland
Sors AS
Espen Husvæg
Kvitsøy Rekruttering
Hajriz Halilaj
Gjensidige
Narve E. Endresen
Bouvet
Henrik Underhaug
Ålgårds Auto AS

Ønsker du å bli ambassadør for SIVH?

Vi trenger all hjelp vi kan få med å spre ordet om innsamlingene våre. Har du ideer, nettverk eller drivkraft som kan hjelpe oss i arbeidet, vil vi gjerne ha deg med som ambassadør. Send en e-post til ambassadørleder Kari Feldt, eller fyll ut skjemaet til høyre.